Доступність посилання

ТОП новини

На Донбасі безвісти зникло вже майже 1700 людей − СБУ


Начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк сподівається, що найближчим часом п'ять українських переговірників, захоплених в полон в районі села Нікішине (Донецька область), будуть звільнені.

«Дійсно захоплені як заручники ці люди, військовослужбовці. Ми знаємо, де вони, вже працюємо над тим, щоб їх звільнити. Думаю, найближчим часом це відбудеться», − сказав він в ефірі телеканалу «Україна» в суботу ввечері.

Разом з тим на питання, скільки українців наразі перебуває у полоні, Вовк зазначив: «У нас є інформація про те, що безвісти зниклих 1695 чоловік. Але скільки з них у полоні − дуже складно говорити».

Також начальник слідчого управління СБУ зазначив, що наразі проведено близько сотні ДНК-експертиз з ідентифікації загиблих.

7 листопада на блокпосту біля міста Щастя Луганської області відбувся обмін полонених між українськими військовими та бойовиками угруповання «ЛНР». 5 полонених сепаратистів обміняли на 7 українських військових та 2-х волонтерів. Посередником при обміні пололненими виступили луганські ветерани війни в Афганістані.

Біля Щастя обмінялися полоненими
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:50 0:00

XS
SM
MD
LG