Доступність посилання

ТОП новини

Українські журналісти виступили проти створення «міністерства правди»


Журналіст та активіст Настя Станко, Київ, 2 грудня 2014 року
Журналіст та активіст Настя Станко, Київ, 2 грудня 2014 року

Під стінами Верховної Ради відбулася журналістська акція протесту проти планів створення Міністерства у справах інформаційної політики. Активісти руху «Чесно» та «Стоп цензурі» вважають недоречним ухвалення рішення про створення цього відомства без публічного обговорення.

Кількадесят українських журналістів, які прийшли на мітинг, припускають, що функції цього органу можуть дублювати завдання структур, які вже існують. Учасник акції тримали в руках плакат «Немає грошей на танки, але є на «міністерство правди» та інші з аналогічним змістом.

«Ми не бачили жодного документа, який би пояснював, чим займатиметься це відомство», – наголосила організатор акції, журналістка Hromadske.tv Настя Станко.

Журналісти мітингували проти створення «міністерства правди»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:04 0:00

Про плани створення Міністерства у справах інформаційної політики наприкінці минулого тижня повідомили українські ЗМІ. За інформацією «Української правди», парламентська фракція «Блоку Петра Порошенка» ухвалила таке рішення на своєму засіданні і рекомендувала на посаду керівника нового міністерства Юрія Стеця.

XS
SM
MD
LG