Доступність посилання

ТОП новини

За день до вбивста дочок екс-дружина піаніста Холоденка була в центрі психічного здоров’я – поліція США


Вадим Холоденко
Вадим Холоденко

Колишня дружина відомого українського піаніста Вадима Холоденка Софія Циганкова за день до вбивства її доньок відвідувала центр психічного здоров’я. Про це повідомила американська поліція 22 березня.

За даними поліції, коли Циганкову знайшли разом з мертвими доньками у будинку в Техасі, на ній була закривавлена нічна сорочка, а сама вона розгойдувалась навколішки на підлозі. В неї були рани на зап’ясті та грудях, а поблизу лежав ніж.

Крім того, на кухонному столі виявили порожню пляшечку з-під препарату кветиапін (нейролептик, який застосовується для лікування хронічної та гострої шизофренії – ред.).

Жінка сказала поліції, що пам’ятає, як поклала дітей спати, прийняла таблетки, а потім поранилась ножем. Вона каже, що «нічого поганого» своїм дівчаткам не заподіяла.

Убитих 5-річних Ніку та однорічну Мікелу Холоденко знайшов їхній батько 17 березня у будинку, де з ними жила їхня матір Софія Циганкова.

Холоденко і Циганкова одружилися у 2010 році, але у листопаді минулого року подали на розлучення. Поліція штату Техас висунула звинувачення Циганковій в загибелі дочок. Зараз жінка перебуває у в’язниці округу Таррант.

У 2013 році український піаніст Вадим Холоденко отримав золоту медаль у престижному міжнародному конкурсі піаністів Van Cliburn.

XS
SM
MD
LG