Доступність посилання

ТОП новини

Кононенко повідомляє про перехресний допит з Абромавичусом


Ігор Кононенко
Ігор Кононенко

Депутат від «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко повідомляє про участь у перехресному допиті з міністром економічного розвитку і торгівлі Айварасом Абромавичусом у Національному антикорупційному бюро України (НАБУ).

«Сьогодні відбувся перехресний допит у НАБУ, який раніше переносився через відсутність міністра Айвараса Абромавичуса. Про готовність взяти участь у цьому допиті я неодноразово заявляв раніше. Це дає надію на швидке завершення слідства та з’ясування усіх обставин цієї резонансної справи», – написав Кононенко у Facebook.

Айварас Абромавичус наразі нічого не повідомляв про це.

10 березня Абромавичус повернувся з відпустки після її закінчення і став до праці. При цьому, його позиція щодо заяви про відставку не змінилася: міністр чекає, що Верховна Рада затвердить її.

Айварас Абромавичус 3 лютого подав у відставку з посади міністра економічного розвитку і торгівлі України, назвавши вирішальними причинами звільнення неможливість подолати корупцію і конфлікт із першим заступником керівника фракції «Блок Петра Порошенка» Ігорем Кононенком, який, за словами Абромавичуса, намагається розставити своїх людей у міністерстві і на підконтрольних йому підприємствах, щоб контролювати грошові потоки. Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальне провадження у зв’язку із заявами Абромавичуса.

XS
SM
MD
LG