Доступність посилання

ТОП новини

Власник телеканалу АТR готовий стати віце-прем’єром від кримських татар


Позачергову сесію Курултаю транслює телеканал АТR
Позачергову сесію Курултаю транслює телеканал АТR
Підприємець, власник першого кримськотатарського телеканалу АТR Ленур Іслямов запропонував свою кандидатуру на посаду кримського віце-прем’єра від кримських татар. Про це він повідомив на позачерговій другій сесії Курултаю кримськотатарського народу шостого скликання.

Іслямов розповів, що є громадянином Росії, але зараз зазнає утисків.

«Я патріот кримськотатарського народу, однак зараз нам треба захистити весь кримськотатарський народ. І якщо ви скажете, щоб я був віце-прем'єром, я буду захищати ваші інтереси, якщо ні – то не стану. У мене немає політичні амбіцій – завдання вижити, зберегти ваші підприємства і захистити кримськотатарський народ», – сказав він.

На промову Іслямова присутні відповіли бурхливими оплесками.

29 березня в Бахчисараї відбулась позачергова друга сесія Курултаю кримськотатарського народу шостого скликання. За підсумком обговорення Курултай оголосив про початок політичних і правових процедур щодо створення (відновлення) національно-територіальної автономії кримськотатарського народу на його історичній території – в Криму.

Раніше самопроголошений кримський прем’єр Сергій Аксьонов запропонував кримським татарам посади віце-спікера та віце-прем’єра.
XS
SM
MD
LG