Доступність посилання

ТОП новини

З готелю «Дніпро» винесли травмовану людину в камуфляжі, блокування триває


Міліція з автоматами блокує «Правий сектор» у готелі Дніпро
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:08 0:00
Кілька хвилин тому з київського готелю «Дніпро», де перебувають представники «Правого сектора», винесли людину в камуфляжній формі, яка не могла пересуватися самостійно. Про це з місця подій передає кореспондент Радіо Свобода.

Точної інформації про причини такого стану чоловіка немає: за одними даними, його вдарили прикладом міліціонери, які працюють всередині будівлі, за іншими – людині просто стало зле.

Близько години тому з готелю вийшли близько десяти дівчат, які працювали в «Правому секторі».

Будівля оточена правоохоронцями, озброєними автоматами (їх близько 30-35), а також представниками Самооборони Майдану, які ще одним ланцюгом стоять спиною до міліції і не допускають до готелю пересічних перехожих (цих людей близько 100). В приміщенні готелю також працюють міліціонери, які переконують представників «Правого сектора» здати незареєстровану зброю.

Блокування готелю «Дніпро» силовики розпочали сьогодні ввечері після того, як у центрі Києва відбулася стрілянина. За повідомленням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, стріляв один із членів «Правого сектора», внаслідок пострілів травмовані троє людей, один із поранених перебуває в тяжкому стані.
XS
SM
MD
LG