Доступність посилання

ТОП новини

МВС готове допустити до розслідування справи Музичка громадського спостерігача – Аваков


Міністерство внутрішніх справ готове допустити до розслідування застосування зброї бійцями спецпідрозділу «Сокіл» громадського спостерігача. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Враховуючи великий суспільний резонанс спецоперації МВС по затриманню Олександра Музичка, прийнято рішення опублікувати максимально докладну хронологію подій тієї ночі, а крім того – зробити максимально прозорими результати службового розслідування щодо перевірки правомірності застосування зброї співробітниками міліції. Крім того, МВС готове допустити до оцінки результатів цього розслідування уповноваженого представника від громадськості», – заявив міністр.

Раніше Арсен Аваков заявив, що його позиція щодо порушників громадського порядку буде досить жорсткою.

«Cьогодні будь-яка людина, в руках якої знаходиться незареєстрована зброя, є злочинцем. Незалежно від кольору партійного прапора або проголошуваних гасел. Як би він себе не називав, хоч «Правим сектором», хоч «Самообороною Майдану». Кожен злочинець повинен бути і буде роззброєний і притягнутий до відповідальності суворо за законом. Інакше ми порядок на вулиці не повернемо!», – сказав Аваков.

«Правий сектор», координатором якого і був, застрелений напередодні під час спецоперації Олександр Музичко, вимагає відставки Арсена Авакова і керівника спецпідрозділу «Сокіл».
XS
SM
MD
LG