Доступність посилання

ТОП новини

Царьов перебуває у тяжкому стані – прес-служба депутата


Олег Царьов, народний депутат України
Олег Царьов, народний депутат України
Кандидата у президенти, регіонала Олега Царьова напередодні побили під телеканалом ICTV і зараз він в тяжкому стані. Таке повідомила прес-служба народного депутатата, кандидата в президенти.

«Після закінчення прямого ефіру на телеканалі ICTV народний депутат, кандидат у президенти України Олег Царьов зазнав нападу агресивного озброєного, який блокував будівлю телеканалу», – йдеться у повідомленні прес-соужби депутата.

Кандидата у президенти Олега Царьова заблокували на телеканалі ICTV, куди він прибув для участі у передачі «Свобода слова». Активісти пробралися до автомобіля Царьова, в якому знайшли 3 помпові рушниці та боєприпаси до автомата Калашникова.

Близько 2:30 Царьов вийшов до людей, які створили так званий коридором ганьби, активісти кричали йому вслід «Ганьба» і намагались закидати яйцями.

Забрати політика хотіли медики швидкої допомоги, однак його до карети не пропустили. Пізніше на білому мікроавтобусі Царьов поїхав геть.

Згодом з’явилася інформація, що Царьова після подій під стінами телеканалу ICTV відвезли в будівлю Генеральної прокуратури начебто для офіційної заяви щодо подій. Політик вийшов до преси, був роздягнений до пояса і повідомив, що від рук агресивно налаштованих активістів його врятував «Правий сектор».
XS
SM
MD
LG