Доступність посилання

ТОП новини

«Інформаційний спротив»: загроза агресії Росії реальна вже цієї ночі


Військовий експерт Дмитро Тимчук
Військовий експерт Дмитро Тимчук
Координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук закликає громадян України через загрозу агресії Росії не оприлюднювати конкретних даних про пересування підрозділів Збройних сил України уздовж державного кордону.

За словами військового експерта, сьогодні «сепаратисти отримали вказівку від своїх російських кураторів забезпечити «коридор» на кордоні для введення російських підрозділів». Це може статися вночі на території Луганської області. Про це Тимчук пише на своїй сторінці у Facebook.

«Якщо цей сценарій здійсниться – це «кримський варіант». Із однією важливою відмінністю: наші правоохоронці, прикордонники, спецслужби та армія тепер, хай і не без проблем, готові до протидії», – наголошує координатор групи «Інформаційний спротив».

В оприлюдненому 2 квітня інтерв’ю головнокомандувач сил НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав казав, що Росія має всі необхідні сили на українському кордоні, потрібні на випадок вторгнення. За його тодішніми словами, Росія може досягти своєї мети через три-п’ять днів.

Сьогодні в Луганську, як повідомляв УНІАН, один із проросійських радикалів біля захопленої будівлі СБУ заявляв, що їм «залишилося протриматися лише добу».

Держсекретар США Джон Керрі сьогодні наголосив, що Вашингтон і союзники готові накласти нові жорсткі санкції, якщо Росія далі порушуватиме суверенітет України.
XS
SM
MD
LG