Доступність посилання

ТОП новини

Демонстранти закидали яйцями і борошном голову Запорізької райради


Правий сектор закидав яйцями і борошном голову Запорізької райради
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:54 0:00
Акція під стінами Запорізької районної адміністрації, що розпочалася як мирний пікет представників «Правого сектору», закінчилася киданням яєць, борошна та зеленки.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, кількадесят представників організації під стінами райради вимагали зустрічі з її головою Іваном Гоменюком. Пікетувальники вважають, що саме він відправляв тітушок до Києва на антимайдан, а потім зустрічав поїзд на вокзалі.

«Ось є фотографія. Це Гоменюк на вокзалі. Він говорить, що зустрічав знайомих, але ми бачили, і багато хто підтверджує, – він зустрічав поїзд із тітушками. З ними, до речі, він так і не розрахувався, тому самі тітушки громили поїзд», – сказав координатор пікету.

Після закликів до голови райради вийти надвір демонстранти самі зайшли до приймальні Гоменюка. Головною вимогою було написання ним заяви на звільнення з посади. Та чиновник, який є депутатом від Партії регіонів, відмовився.

«Якби ще мене люди, з якими я працюю попросили звільнитися, я б зрозумів. А так я нічого не писатиму», – сказав він.

Після цих слів у голову Запорізької районної ради полетіли яйця. Один з представників «Правого сектору» кинув пакет із борошном, інший – зеленку. На захист Гоменюка прийшла його секретар.

Після оголошення про виклик міліції демонстранти пішли. Правоохоронці подію не коментують, триває слідство.
XS
SM
MD
LG