Доступність посилання

ТОП новини

У Маріуполі є поранені серед нападників на частину внутрішніх військ


Внаслідок нападу на частину внутрішніх військ МВС України в Маріуполі є поранені і щонайменше один загиблий. За повідомленням групи «Інформаційний опір», напад відбитий.

За даними, які оприлюднюють на сепаратистському радіоканалі «Самооборона Донбасу», 12 осіб поранені, інформація про кількість загиблих потребує перевірки. Водночас правоохоронці підтверджують загибель одного з нападників, інформує сайт міста Маріуполя 0629.com.ua

Самі прихильники «Донецької народної республіки» називають події в Маріуполі провокацією. За словами цих людей, самопроголошені «міністри Донецької народної республіки» нібито кликали на мирний мітинг під військовим об’єктом, а згодом протест перетворився на атаку, нападники стали кидати на територію частини коктейлі Молотова і викликав збройну відповідь співробітників міліції.

Перехоплені українською контррозвідкою переговори свідчать про намір Росії допустити кровопролиття в Україні, після чого ввести важку техніку на територію країни. Про це 16 квітня заявив один із керівників департаменту контррозвідки СБУ Віталій Найда.
XS
SM
MD
LG