Доступність посилання

ТОП новини

Андрій Шевченко в італійському кіно


Андрій Шевченко
Андрій Шевченко

Рим – Український форвард Андрій Шевченко торує шлях в італійському кіно. У вересні на екрани виходить фільм з його участю «Останній ультрас».

У роздумах про подальшу спортивну кар’єру Андрій Шевченко вирішив спробувати трохи акторського хліба. Римський режисер Стефано Кальванья запросив українця взяти участь у зйомках своєї нової стрічки «Останній ультрас». Особливих акторських здібностей від Андрія не вимагають. Як «гість-зірка» він грає самого себе, що вже робив раніше в італійській комедії «L’allenatore nell Pallone 2».

Та «Останній ультрас» – драматична картина на злободенну тему про футбольних фанатів і насильство на стадіонах Італії. «Ця стрічка матиме велике соціальне спрямування, бо розповідає не лише як і чому трапляються насильницькі дії з боку ультрас, але також про життя, почуття, любовні історії фанатів як звичайних людей, а не злочинців», – пояснив режисер Кальванья.

У центрі сюжету – історія одного вболівальника, котрий випадково під час матчу в Мілані вбиває фаната команди-суперника. Втікши зі стадіону, убивця переховується в готелі біля озера Ґарда, що недалеко від Мілана. Там, понайомившись, закохується в жінку, котра, як виявиться згодом, є матір’ю хлопця, загиблого від руки цього ж втікача.

У фільмі Андрій Шевченко кілька хвилин спілкується з фанатом-убивцею. Цей діалог називають найбільш емоційним моментом картини, що спонукатиме до серйозних роздумів.

Володар «Золотого м’яча» на роздоріжжі


За останні три роки спортивне життя Шевченка важко назвати успішним. Два невдалих сезони в лондонському «Челсі». Минулого літа тріумфальне повернення до Італії, але рік у червоно-чорній майці «Мілану» також був невезучим. І тепер 32-річний Андрій Шевченко, володар «Золотого м’яча» (2004), на роздоріжжі.

Ще не вирішив, до якого берега пристати. У сезон футбольних торгів ім’я українця фігурувало довкола римського клубу «Рома». Спокусливіша пропозиція повернутися до рідного «Динамо»: завершити кар’єру в клубі, де почалася футбольна слава, щоб потім стати тренером київської команди.

Та чи захоче залишати Лондон дружина футболіста, американка Крістіна Пазік? Поки що Андрій Шевченко у складі «Челсі». Можливо, там і залишиться, адже головним тренером лондонської команди став колишній наставник «Мілану» Карло Анчелотті. А цей фахівець дуже цінує українського нападника.

(Рим – Прага – Київ)

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG