Доступність посилання

ТОП новини

Внутрішні війська охоронятимуть ЦВК – Ющенко


 «Варта» Партії регіонів біля будівлі ЦВК, Київ, 5 лютого 2010 року
«Варта» Партії регіонів біля будівлі ЦВК, Київ, 5 лютого 2010 року

Президент України Вiктор Ющенко доручив Внутрішнім військам МВС охороняти по периметру територію навколо будівлі, де розташована Центральна виборча комісія.

Під час наради із забезпечення правопорядку під час проведення другого туру виборів глава держави звернувся до керівництва Внутрішніх військ i Державної охорони з проханням забезпечити «належну охорону i режим проходження до будівлі ЦВК» .

За його словами, це необхідно зробити для того, щоб до будівлі не могли потрапити провокатори, i «ніхто не міг блокувати роботу Центрвиборчкому».



Президент також доручив Службі безпеки України посилити заходи із захисту інформаційного ресурсу, «щоб не виникало питання паралельного сервера».

За словами Ющенка, у п’ятницю він підпише указ, яким введе в дію рішення Ради національної безпеки і оборони щодо заходів для гарантування законності й правопорядку під час другого туру виборів 7 лютого.

Участь у нараді взяли Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко, Генеральний прокурор України Олександр Медведько, Голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж, керівник Управління державної охорони Олександр Бірсан, Голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал, секретар РНБО Раїса Богатирьова, командувач Внутрішніх військ МВС Олександр Кіхтенко та представники секретаріату Президента.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG