Доступність посилання

ТОП новини

Тейшейра не зміг зустрітися з Юлією Тимошенко


Голова представництва ЄС в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра не зміг зустрітися сьогодні з Юлією Тимошенко в Центральній клінічній лікарні номер 5 Харкова. Про це він заявив журналістам під стінами лікарні.

За словами Тейшейри, до приміщення закладу його не пропустила охорона лікарні. Тейшейра хотів передати Юлії Тимошенко листа, в якому йдеться про те, що він уже майже 10 місяців намагається з нею зустрітися. Як стверджує Тейшейра, весь цей час він чекає згоди української влади на цю зустріч.

Оскільки охорона лікарні не пропустила його до Тимошенко без дозволу з пенітенціарної служби, тепер Голова представництва ЄС в Україні буде направляти листа з проханням такого дозволу до пенітенціарної служби Харківської області.

Як сказав Тейшейра, він приїхав до Харкова на матч із Португалією, але до матчу сподівався зустрітися з Юлією Тимошенко.

14 червня голові фракції «Зелені/Європейський вільний альянс» у Європейському парламенті Ребеці Гармс та депутату Європейського парламенту Вернеру Шульцу дозволили зустрітися із засудженою до 7 років Юлією Тимошенко у Харкові.
XS
SM
MD
LG