Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську відбулася дискотека на підтримку російської мови


У суботу в Луганську відбулися дискотека та концерт на підтримку російської мови. Луганські виконавці співали у центрі міста – на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

З огляду на репертуар пісень, захід був спрямований в першу чергу на молодь. Масовість на площі допомагали створити представники пов’язаних з Партією регіонів молодіжних організацій – «Молодих регіонів», «Нової гвардії», «Молодої гвардії».

Близько 20 молодих людей одягли футболки з написом «Родной язык – русский». А біля сцени були розвішані банери «Русскому языку – да!», «Региональному языку – да!» «Национализм не пройдет!»

Ведучий концерту в проміжках між виступами артистів переконував глядачів, що жителям східних регіонів України забороняють розмовляти російською мовою і потрібно не боятися захищати свої права.

Серед учасників концерту були учні та викладачі Луганської державної академії культури і мистецтв. Ректор академії – депутат Луганської облради від Партії регіонів Валерій Філіппов відповідає за гуманітарну політику регіоналів на Луганщини.
XS
SM
MD
LG