Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко не мають наміру виписувати з лікарні – лікар


У центральній клінічній лікарні № 5 «Укрзалізниці» в Харкові, де перебуває на лікуванні ув’язнена колишня прем’єр Юлія Тимошенко, не ведуть мови про її виписку, повідомила сьогодні лікар-невропатолог Ірина Фурса, яка лікує колишнього Прем’єр-міністра за відсутності німецьких лікарів.

Як сказала вона журналістам біля лікарні, ніякої виписки не планували, і триває лікування Тимошенко за планом, який склав лікар німецької клініки «Шаріте» з Берліна Лутц Гармс.

Нині, сказала вона, такий план складений на найближчі кілька тижнів.

Водночас лікар висловила невдоволення тим, що останнім часом її і колег змушують відповідати на запитання, що стосуються не медицини, а політики, і це дещо заважає їм працювати.

Сьогодні ж захисник колишнього прем’єра Сергій Власенко заявляв теж у Харкові, що, за його словами, нині «спецслужби планують різні спецоперації» для того, щоб влаштувати виписку Юлії Тимошенко з лікарні і повернення її назад до колонії.

Доказами цього він вважає, зокрема, заяви головлікаря харківської лікарні про можливість виписати Тимошенко через блокування приміщень народними депутатами з фракції «БЮТ-Батьківщина», а також, за його словами, тиск на німецького лікаря Гармса в Харкові.
XS
SM
MD
LG