Доступність посилання

ТОП новини

Активістку FEMEN за акцію проти патріарха Кирила притягають до відповідальності


Активістку руху FEMEN, яка влаштувала акцію під час зустрічі Глави Російської православної церкви, патріарха Кирила в аеропорту «Бориспіль», притягають до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. Про це УНІАН повідомили в ГУ МВС України в Київській області, зауваживши, що після інциденту дівчину було доставлено до лінійного відділення міліції аеропорту «Бориспіль» для складання адміністративного протоколу за статтею 173 (дрібне хуліганство), рішення про відповідальність за яким вирішить суд.

Активістка FEMEN в аеропорту «Бориспіль» із вигуками «Изыди вон!» вибігла з групи журналістів, скинула одяг і кинулася до глави Російської православної церкви, патріарха Кирила. Її зупинила служба охорони і силоміць потягла до приміщення аеропорту. На спині у дівчини було написано «Kill Kiril».

Патріарх Кирило прибув в Україну з триденним візитом. Приїзд патріарха приурочений до 20-річчя предстоятельського служіння глави Української православної церкви Московського патріархату, Митрополита Київського і всієї України Володимира і до дня хрещення Київської Русі.
XS
SM
MD
LG