Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпродзержинську зрізали білборди з критикою влади – депутат


У Дніпродзержинську Дніпропетровської області невідомі особи зрізали 15 білбордів, які належать опозиційному депутатові Дніпродзержинської міської ради, правозахисникові Віталію Купрієві. Про це Радіо Свобода повідомив у середу сам Віталій Купрій.

За даними Купрія, з 15 носіїв, розташованих в різних частинах міста Дніпродзержинська, 10 зникли з місць розташування, 5 залишились лежати на землі з сильними пошкодженнями.

Як зазначив Купрій, минулого року він придбав у власність рекламні конструкції, на яких безкоштовно розміщував «суспільно важливу інформацію з критикою влади та політичну рекламу опозиційно налаштованих сил».

«На час знесення, на прохання Всеукраїнського об’єднання «Свобода», на майже всіх 15 білбордах (25 постерів) були розміщені питання «Набридло знущання влади?», «Любиш місто і Україну?», «Не хочеш жити «по понятіям?» тощо і заклик до об’єднання», – повідомив Купрій.

Він також висловив підозру, що зрізування білбордів вчинене «на замовлення влади».

В обласному управлінні міліції Радіо Свобода повідомили, що поки перевіряють інформацію про викрадення білбордів. Кримінальна справа наразі не порушена.

Віталій Купрій відомий нещодавнім поданням до суду на Президента і Голову Верховної Ради через «протиправне підписання мовного законопроекту» .
XS
SM
MD
LG