Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпродзержинську за хуліганство арештували кандидата в депутати від «Нашої України»


Прокуратура Дніпропетровської області порушила кримінальну справу проти двох депутатів Дніпродзержинської міської ради, у діях яких вбачають ознаки хуліганства. Про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Зі власних джерел Радіо Свобода стало відомо, що один із депутатів є кандидатом на виборах до Верховної Ради України за списком від «Нашої України». Цю інформацію Радіо Свобода підтвердили в обласній організації партії.

За офіційними даними з прокуратури, депутати, перебуваючи на території комунального підприємства «Аульський водовід», «грубо порушували громадський порядок»: разом з невстановленими особами, низка з яких була в масках, із застосуванням електрошокерів, травматичної зброї та наручників, перешкоджали роботі підприємства і заподіяли тілесні ушкодження працівникам.

Згідно з інформацією з Головного управління МВС в Дніпропетровській області, цей інцидент стався у лютому 2009 року. «Підозрювані особи затримані, з ними проводяться слідчі дії», – йдеться в повідомленні обласної прокуратури.

За даними з прокуратури, справу порушили за статтею хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.
XS
SM
MD
LG