Доступність посилання

ТОП новини

Переговори «Батьківщини» з «Ударом» по мажоритарних округах завершаться до неділі – Гриценко


Анатолій Гриценко, архівне фото
Анатолій Гриценко, архівне фото
Об’єднана опозиція «Батьківщина» проводить переговори з партією «Удар» про висування єдиного кандидата у мажоритарних округах, заявив на прес-конференції один із лідерів «Батьківщини» Анатолій Гриценко, як повідомив його особистий сайт.

«Переговори з «Ударом» мають бути завершені позитивним результатом до 14 жовтня. Тому що зняти кандидатів можна лише в цей проміжок часу», – пояснив Гриценко.

За його словами, є приблизно 40 округів, де «після двох місяців кампанії вже зрозуміло, чий кандидат сильніший», і ще 35–40 округів, де кандидати приблизно рівні. Саме в цих округах нині чотири соціологічні служби на спільне замовлення «Батьківщини» й «Удару» проводять опитування, щоб визначити реальну ситуацію, реальний рівень підтримки, сказав Гриценко.

Він додав, що опитування будуть завершені упродовж двох днів, і тоді можна ухвалювати рішення, кого з мажоритарників – від «Батьківщини» чи «Удару» – треба знімати з виборів у тому чи іншому окрузі.

До парламентських виборів 28 жовтня низка опозиційних партій об’єдналася навколо партії «Батьківщина», назвавшись Об’єднаною опозицією «Батьківщина». Водночас деякі інші опозиційні партії, зокрема, партія «Удар» Віталія Кличка, йдуть на вибори самостійно.
XS
SM
MD
LG