Доступність посилання

ТОП новини

Олег Скрипка: співпраця зі владою збільшує час на творчість


Сьогодні у Києві музикант і громадський діяч Олег Скрипка презентував українсько-шведський фестиваль «Рок-січ», який відбудеться у травні наступного року. Це спільний проект митця та Київської міської держадміністрації.

Як сказав Олег Скрипка, відповідаючи на запитання Радіо Свобода, його співпраця зі владою має прагматичний характер: «Нам набагато легше співпрацювати з державними структурами, тому що це і листування, і допомога, і дешевше нам вийшла підготовка до наших акцій. Наприклад, у нас вийшов прекрасний фестиваль «Країна мрій» цього року, якраз тому, що звільнилися зусилля більше на творчу роботу. Ми також зробили разом відкриття Андріївського узвозу після ремонту».

Скрипка повідомив, що фестиваль «Рок-січ» відбудеться на Трухановому острові, за участю понад десяти рок-груп з Швеції. «Ми очікуємо на виступи відомих шведських виконавців «важкого металу» та українських представників важкого та етно-року», – повідомив Скрипка.

Також у рамках фестивалю відбудуться виступи клубів історичних реконструкцій з України і Швеції, парад байкерів та частування учасників і гостей фестивалю козацьким кулішем.
XS
SM
MD
LG