Доступність посилання

ТОП новини

Азаров радить Кличкові стати мером Боярки


Голова Партії регіонів, український прем’єр Микола Азаров заявляє, що лідер партії «Удар» Віталій Кличко, перш ніж іти у велику політику, міг би спробувати свої сили на місцевому рівні.

«Кличко – дуже талановитий спортсмен. Я маю до нього повагу як до спортсмена. Але який із нього державний діяч? Потрібно спробувати на простіших речах. Я завжди кажу: ось хтось претендує на роль мера Києва. А чому одразу Києва? А може… Є такий населений пункт – Боярка. Спробуймо дати йому керувати цим містом», – сказав Азаров в інтерв’ю обласній ТРК у п’ятницю в Миколаєві.

Прем’єр також висловив сумнів у тому, що люди, які зібралися навколо Кличка, можуть проводити корисну для країни діяльність на державних посадах.

«Економіка не терпить ні проривів, ні ударів. Вона потребує системної, цілеспрямованої та копіткої роботи. Чи здатні цю роботу виконати ті люди, які сьогодні навколо Кличка сформувалися? Наливайченко, Пинзеник… Це все – члени колишньої помаранчевої команди. Вони вже були при владі і провалили ситуацію в країні», – заявив прем’єр, який на сьогодні взяв відпустку для того, щоб поспілкуватися з виборцями.

За словами Азарова, на важливі державні посади мають призначатися перевірені люди, за якими немає провалів і які вже показали результати.
XS
SM
MD
LG