Доступність посилання

ТОП новини

Узгоджених мажоритарників УДАРу та «Батьківщини» оголосять 14-15 жовтня − Кличко


Узгоджені кандидати у народні депутати у мажоритарних округах від партії УДАР та Об’єднаної опозиції «Батьківщина» будуть оголошені 14-15 жовтня. Про це лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив сьогодні у Дніпропетровську.

«Були розбіжності по 32-м мажоритарним округам. Було замовлено соціологічне опитування для відповіді, які з кандидатів від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» та УДАРУ найбільш рейтингові. Результати соцопитування вже є. Думаю, сьогодні-завтра ми можемо дати відповіді щодо кандидатів, є велика надія та впевненість, що завтра-післязавтра ми офіційно заявимо про узгодження кандидатів по мажоритарних округах з Об’єднаною опозицією», − повідомив голова партії УДАР.

Кличко також зазначив, що обидві політичні сили можуть підтримати «нейтрального» кандидата, який користується, згідно з даними опитування, найбільшою підтримкою виборців в окрузі.

Водночас у суботу будівлю, де відбувалась прес-конференція Віталія Кличка у Дніпропетровську, пікетувало кілька людей, які стверджували, що є агітаторами партії і їм не виплатили зарплату за вересень. Кличко зазначив, що з’ясує ситуацію до вечора.
XS
SM
MD
LG