Доступність посилання

ТОП новини

Соратник Черновецького отримав умовний вирок


Денис Комарницький
Денис Комарницький
Шевченківський райсуд Києва визнав колишнього керівника фракції блоку Леоніда Черновецького в Київраді Дениса Комарницького винним у розбійному нападі і засудив його до двох років позбавлення волі умовно з відтермінуванням виконання покарання на два роки.

Вирок оголосила сьогодні головуюча суддя Олена Мелешак.

У вироку наголошується, що Комарницького визнали винним у скоєнні нападу на адвоката Івана Гранцева, викраденні його речей і офіційних документів.

Суд встановив, що Комарницький разом з іншими особами завдали адвокату легких тілесних ушкоджень. Провина підсудного підтверджується показаннями свідків й іншими матеріалами справи.

Також суд підтвердив наявність у Комарницького корпоративного інтересу на підприємстві, судові документи за яким викрали в адвоката.

При винесенні вироку суд врахував низку пом’якшуючих факторів, зокрема, наявність у Комарницького трьох неповнолітніх дітей, позитивну характеристику з місця роботи і відсутність раніше судимостей.

Після оголошення вироку Комарницький заявив, що не згоден із таким вироком суду, оскільки вважає себе невинуватим. А його адвокат Андрій Федур наголосив, що має підстави для оскарження цього вироку, але з цього приводу хоче порадитися зі своїм підзахисним.

Потерпілий Іван Гранцев повідомив, що не оскаржуватиме цей вирок.

Комарницький був затриманий у квітні 2011 року.
XS
SM
MD
LG