Доступність посилання

ТОП новини

У Росії помер побитий громадянин України, підозрюють поліцейських


Офіцерів поліції підмосковного міста Щолково підозрюють у побитті громадянина, який згодом помер. Про це повідомляє «Ігтерфакс-Україна» з посиланням на управління Слідчого комітету Росії в Московській області.

«Трьох співробітників відділу боротьби з економічними злочинами та протидії корупції УМВС «Щолківське» підозрюють у заподіянні тяжкої шкоди здоров'ю громадянина, що спричинило смерть», – сказав представник управління.

За його словами, в ніч на 21 жовтня у Щолкові під час групового конфлікту на дорозі зазнав травм і був госпіталізований громадянин України. Через два дні він помер.

«У грудні було з’ясовано, що до злочину можуть бути причетні троє співробітників міського відділу поліції. Наразі їх допитали як підозрюваних, їм обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд», – сказав співрозмовник агентства.

У прес-службі підмосковного главку поліції повідомили, що того дня оренбуржець разом зі своєю дружиною і 30-річним приятелем, громадянином України, їхав у автомобілі Volkswagen Golf.

«Повертаючи, він не пропустив позашляховик KIA Sorento, що мав перевагу руху», – сказав співробітник прес-служби.

За його словами, через певний час позашляховик перегородив дорогу, з машини вийшли троє чоловіків і побили водія та пасажирів автомобіля Golf. Українця госпіталізували до лікарні, де в нього діагностували забій головного мозку. Не опритомнівши, потерпілий помер 24 жовтня.

За цим фактом було порушено кримінальну справу за статтею 111 Кримінального кодексу Російської Федерації (навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило смерть). Оперативники встановили, що до нього можуть бути причетні співробітники поліції.
XS
SM
MD
LG