Доступність посилання

ТОП новини

«Фабрика святого Миколая» запрацювала у Дніпропетровську


У Дніпропетровську відкрилася «Фабрика святого Миколая». Понад два десятки волонтерів – учасників всеукраїнської акції «Миколай про тебе не забуде!» – збирають речі та солодощі для малозабезпечених дітей, сортують та пакують подарунки.

Волонтери, вбрані в шапочки «помічників Миколая», пакуватимуть подарунки на «фабриці» упродовж трьох днів.

«Пакунки пакуємо так, аби в кожному обов’язково іграшка або набір для творчості, щось із солодощів та канцтоварів. Якщо люди приносять вже готові запаковані подарунки і просять їх не розформовувати, то ми виконуємо прохання, але, щоб подарунок був повноцінним, докладаємо те, чого бракує. Нинішнього року ми маємо привітати тисячу дітей з малозабезпечених сімей. У нас буде чимало волонтерів з власним транспортом, за два дні – 18 та 19 грудня – сподіваємося розвезти усі подарунки», – розказала Радіо Свобода координатор акції Ірина Ялоза.

За її словами, під час розвезення подарунків малозабезпеченим родинам також пропонуватимуть вибрати собі щось із теплих речей, теж зібраних під час акції.

Всеукраїнська акція «Миколай про тебе не забуде!» стартувала у Дніпропетровську в листопаді. Як і в інших містах, у торговельних центрах та офісах збирають подарунки для дітей із малозабезпечених сімей. Подарунки розвозитимуть до Дня святого Миколая.

Вперше акція «Миколай про тебе не забуде!» відбулася у Львові, згодом ідею підхопили інші міста України та сусідньої Польщі.
XS
SM
MD
LG