Доступність посилання

ТОП новини

Мінінфраструктури: Hyundai просить вибачення в українських пасажирів


Компанія Hyundai просить вибачення за завдані українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропоїздами власного виробництва. Про це йдеться у листах компанії, направлених на адресу «Укрзалізниці» і державного підприємства «Українська залізнична швидкісна компанія», повідомляє Міністерство інфраструктури.

За повідомленням, компанія вже почала роботи з ліквідації несправностей, які у першу чергу пов’язані зі складними погодними умовами.

Зокрема, вже впроваджена програма підготовки поїздів Hyundai до зимових умов і впродовж останніх двох днів кількість несправностей скоротили, повідомляє Мінінфраструктури з посиланням на листи Hyundai.

«Це перша наша зима в Україні, яка покаже нам сфери для вдосконалення (наші слабкі сторони). Кожен вид транспорту має проблеми у зимовий період, такі як затримки, відміни рейсів», – йдеться у листі.

За повідомленням українського міністерства, Hyundai наразі збільшує кількість фахівців: лише на цьому тижні сім спеціалістів приєднаються до команди технічного обслуговування компанії. Крім того, «компанія Хюндай Ротем планує наймати більше українських спеціалістів групи технічного обслуговування у Дарницькому депо», – йдеться у листі.

У Мінінфраструктури також повідомили, що вирішені проблеми і з поставкою необхідних запчастин, які компанія Hyundai мала раніше: більша частина запчастин вже доставлена у депо, упродовж тижня очікується ще надходження.

Крім того, у відомстві наголошують, що Hyundai була єдиною компанією, яка змогла поставити Україні потяги у встановлені досить короткі терміни – упродовж 18 місяців, для того, щоб встигнути до початку проведення в Україні Євро-2012.

З початком холодів поїзди Hyundai, які курсують в Україні, почали часто ламатися.
XS
SM
MD
LG