Доступність посилання

ТОП новини

Януковичу шкода, що молодь їде з України


Віктор Янукович, Микола Азаров і Володимир Рибак під час відзначання Дня соборності і свободи, Київ, 22 січня 2013 року
Віктор Янукович, Микола Азаров і Володимир Рибак під час відзначання Дня соборності і свободи, Київ, 22 січня 2013 року
Президент України Віктор Янукович висловив жаль, що багато українців їдуть шукати кращої долі в інші країни. Про це він сказав, виступаючи на урочистостях з нагоди Дня соборності й свободи України.

«Я з радістю відзначаю зростання патріотичних настроїв українського суспільства, прагнення будувати нову країну, забезпечити нову якість життя. Але залишається багато зневірених, тих, хто робить свій вибір на користь пошуку кращої долі в інших країнах. Прикро, що ця тенденція поширена серед молоді», – сказав Президент.

За словами Януковича, Україна має забезпечити людям свободу й широкі можливості, щоб бути привабливою як для власного населення, так і для іноземців.

Президент наголосив, що головне завдання політики модернізації полягає у створенні в Україні справедливої та ефективної соціальної системи, привабливого і сприятливого середовища для життя, розвитку бізнесу і самореалізації кожного.

Янукович також закликав політичні сили до примирення заради реформ і оновлення України.

В урочистому зібранні з нагоди Дня соборності і свободи беруть участь екс-президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко, прем’єр Микола Азаров, голова Верховної Ради Володимир Рибак, інші високопосадовці, представники духовенства.
XS
SM
MD
LG