Доступність посилання

ТОП новини

Апеляційний суд повернув справу Індила на новий судовий розгляд


Ігор Індило
Ігор Індило
Апеляційний суд задовольнив скаргу прокуратури Києва і повернув кримінальну справу за фактом загибелі студента Ігоря Індила на новий судовий розгляд. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Деснянський районний суд Києва у жовтні минулого року виніс постанову про повернення кримінальної справи на додаткове розслідування, мотивуючи своє рішення неповнотою досудового слідства.

Прокуратура Києва, не погоджуючись з таким рішенням суду, оскаржила його в апеляційному порядку, заявляючи що в справі виконані усі необхідні слідчі дії.

Тепер Деснянський районний суд Києва має розглянути справу в новому складі.

Ігор Індило помер у Шевченківському райвідділі міліції Києва 18 травня 2010 року – дільничний міліціонер забрав його з одного із гуртожитків Києва у відділення міліції, а на ранок батьків попросили забрати тіло хлопця з моргу.

Прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень працівниками Шевченківського райуправління міліції. Пізніше справу передали для розслідування в прокуратуру Києва. Там заявили, що смерть студента стала наслідком службової недбалості і перевищення повноважень з боку двох працівників правоохоронних органів.
XS
SM
MD
LG