Доступність посилання

ТОП новини

Президенти України і Польщі провели зустріч


Броніслав Коморовський (л), Віктор Янукович (п), архівне фото
Броніслав Коморовський (л), Віктор Янукович (п), архівне фото
Президенти України Віктор Янукович і Польщі Броніслав Коморовський зустрілися в середу ввечері в резиденції польського голови держави в польському курортному місті Вісла, повідомили прес-служби обох державних керівників. Обидва повідомлення не навели подробиць зустрічі.

У четвер там же відбудеться й їхня зустріч у тристоронньому форматі з президентом Словаччини Іваном Ґашпаровичем. За повідомленнями, головними темами цієї зустрічі мають бути підготовка до саміту Україна – ЄС 25 лютого у Брюсселі і готовність України виконати умови, за яких Європейський Союз зможе підписати угоду про асоціацію з Україною до саміту програми «Східне партнерство» в листопаді у Вільнюсі.

Прес-служба президента Польщі при цьому нагадала недавні слова Броніслава Коморовського, який говорив в одному з інтерв’ю: українського гостя переконуватимуть на цій зустрічі здійснити низку заходів, які підтвердили б волю України до зближення з західним світом і підвищили б шанси підписання з боку ЄС угоди про асоціацію з Україною, а також втілити давно обіцяні реформи в галузі судочинства.
XS
SM
MD
LG