Доступність посилання

ТОП новини

Калєтнік: опозиція блокує роботу Ради, бо готується до виборів президента


Перший заступник Голови Верховної Ради Ігор Калєтнік вважає, що опозиція вдається до блокування роботи парламенту, бо готується до президентської кампанії. Про це йдеться у заяві, поширеній його прес-службою.

«Це таке ноу-хау Верховної Ради сьомого скликання, коли опозиція, не отримавши підтримку українського народу, достатню для того, щоб сформувати більшість у парламенті, сьогодні намагається здійснювати тиск, вплив, під різним приводом зривати роботу Верховної Ради. Такий сценарій направлений на розгортання президентської кампанії з боку «Батьківщини», «Свободи» та УДАРу. Проте він не піде їм на користь. І я впевнений, що розпуску Верховної Ради не буде», – наголосив Ігор Калєтнік.

«На сьогодні ми повинні констатувати, що на тлі майбутніх президентських виборів депутати з опозиції вже не знають, як привернути до себе увагу. Хочеться нагадати представникам «Свободи», «Батьківщини» та УДАРу, що до виборів нового глави держави ще цілі два роки, і передвиборчі штаби розгортати завчасно», – додав він.

На думку першого віце-спікера, ініціатива опозиції проводити віча у різних регіонах України, скликаючи громадян на акції протесту, не матиме підтримки в українців.
XS
SM
MD
LG