Доступність посилання

ТОП новини

УДАР хоче притягнути Азарова до відповідальності


Микола Азаров
Микола Азаров
Фракція УДАР має намір просити Генпрокуратуру розслідувати можливе перевищення повноважень прем’єром Миколою Азаровим при виведенні депутата від цієї політичної сили Сергія Капліна із засідання уряду. Про це на своїй сторінці у Facebook написала депутат від фракції УДАР Ірина Геращенко.

«Взагалі-то Каплін прийшов не просто як депутат, а як представник опозиційної партії, завдання якої – контролювати дії влади. Він хотів виступити із пропозицією вже зараз створити антикризовий штаб з боротьби з паводком... Але цього разу він (Азаров) перевищив свої повноваження, змушуючи охорону видворити депутата із залу... Партія (УДАР) готує звернення до Генеральної прокуратури про порушення Азаровим закону», – заявила Геращенко.

При цьому депутат зауважила, що допускає відмову Генпрокуратури розслідувати цю ситуацію.

У такому разі, за її словами, УДАР має намір домагатися відставки Азарова з посади прем’єра й розраховує на підтримку позафракційних депутатів і комуністів у цьому питанні.

Сьогодні вранці прем’єр Микола Азаров доручив охороні вивести ударівця Сергія Капліна, звинувативши його в порушенні порядку на засіданні уряду.

Після вступного слова Азарова і доповіді голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Михайла Болотських народний депутат хотів взяти слово, але йому не дали виступити.
XS
SM
MD
LG