Доступність посилання

ТОП новини

Влада хоче уникнути відповідальності, тому створює антифашистські фронти – свободівець


Ігор Швайка
Ігор Швайка
Створення так званих антифашистських форумів є намаганням уникнути відповідальності за результати діяльності того уряду, «який щодня знущається з України і з кожного українського громадянина». Про це Радіо Свобода заявив народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Швайка, коментуючи створення у міській раді Красного Луча, що на Луганщині, «Антифашистського фронту».

«Замість того, щоб відповідати на конкретні запитання громадян, а сьогодні Партія регіонів має повну виконавчу владу у своїх руках, функціонери цієї партії вигадують собі заняття у вигляді боротьби з неіснуючим фашизмом. Ми їм постійно нагадуємо, що фашизм – це явище в Італії 30–40-х років. Вони цього не розуміють», – зазначив Ігор Швайка.

За словами депутата, до таких ініціатив не варто ставитися серйозно. Він вважає це «мильною бульбашкою, яка лусне, коли партія окремих регіонів знайде іще якийсь умовний об’єкт, щоб із ним боротися».
У міськраді Красного Луча створено «Антифашистський фронт»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:18 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Днями у міськраді Красного Луча було створено «Антифашистський фронт». На сесії мер Красного Луча Марина Філіппова назвала свободівців пособниками фашистів.

«Фашистам та їхнім пособникам, а це організація «Свобода», на території Красного Луча робити нічого. Нехай реалізують свої теорії в іншому місці», – сказала Марина Філіппова.
XS
SM
MD
LG