Доступність посилання

ТОП новини

Міліція відкрила провадження за фактом нападу на регіоналку Ірину Горіну


У Києві міліція відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на народного депутата від Партії регіонів Ірину Горіну.

Відділ зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві повідомив, що 2 квітня о 21:20 до київської міліції звернулася депутат Горіна з заявою про хуліганські дії невідомих осіб з числа учасників політичної акції, що проходила під стінами парламенту.

Депутат повідомила, що на вулиці Шовковичній її наздогнала група громадян, близько 50 осіб з плакатами кількох опозиційних сил. Агресивно налаштовані громадяни безпричинно почали ображати її нецензурною лайкою, погрожувати фізичною розправою і кидали грудки снігу і льоду. Внаслідок цих хуліганських дій Ірина Горіна отримала тілесні ушкодження.

За попереднім висновком медиків, які обстежували потерпілу в стаціонарі однієї зі столичних лікарень, Горіна отримала закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Слідчим відділом Печерського районного управління міліції відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Проводиться досудове розслідування.
XS
SM
MD
LG