Доступність посилання

ТОП новини

Місія МВФ повернеться в Україну найближчими тижнями


Мiжнародний валютний фонд продовжить дiалог з Україною щодо обговорення нової програми stand by найближчими тижнями, інформує представництво цієї організації в Україні з посиланням на голову мiсiї МВФ Крiстофера Джарвiса.

«Мiсiя провела продуктивнi дискусiї з представниками влади України, якi стосувалися напрямiв економiчної полiтики, пiдтримку якiй мiг би надати МВФ у рамках угоди stand by. Основними елементами нової програми мають стати заходи, спрямованi на скорочення фiскального дефiциту та дефiциту рахунку поточних операцiй, реформування банкiвського та енергетичного сектора з метою створення в Українi умов для стiйкого економiчного зростання та створення нових робочих місць», – сказав Джарвiс, додавши, що переговори були результативними.

Сьогодні завершився черговий візит місії МВФ під керівництвом Крiстофера Джарвiса. Сторони обговорювали можливість відкриття для України нової кредитної лінії обсягом 15 мільярдів доларів.

Напередоднi прем’єр-мiнiстр України Микола Азаров на завершальнiй зустрiчi з мiсiєю фонду повiдомив, що найближчим часом українська делегацiя планує вiдвiдати Вашингтон, де також має намiр обговорити перспективи спiвпрацi з МВФ.
XS
SM
MD
LG