Доступність посилання

ТОП новини

Королевську змусили говорити українською на форумі жінок-підприємців


Міністр соціальної політики і праці України Наталія Королевська
Міністр соціальної політики і праці України Наталія Королевська
Міністр соціальної політики і праці України Наталія Королевська змушена була перейти на українську мову під час виступу на форумі «Жінки-підприємці: наступна рушійна сила української економіки?»

Своє вітальне слово на початку заходу міністр розпочала російською, але за кілька хвилин з аудиторії пролунали вигуки з проханням говорити державною мовою.

«Не від мови залежать ті результати, яких ми досягаємо сьогодні в гендерному питанні», – відзначила Королевська вже українською.

«Я ніколи не приховувала того, що народилася на сході України і мені легше говорити російською мовою. І коли я зустрічаюся з не з урядовцями, а з друзями, з якими нам треба багато змінити в країні, нам не треба один одного ображати. Гадаю, нам потрібно об’єднувати свої зусилля незалежно від мови», – додала міністр соціальної політики і праці України Наталія Королевська.

Сьогодні в Києві розпочався форумі «Жінки-підприємці: наступна рушійна сила української економіки?» Крім Королевської, до його учасниць звернулися посол США в Україні Джон Теффт, заступник держсекретаря США з публічної дипломатії та зв'язків з громадськістю Тера Саненшайн.
XS
SM
MD
LG