Доступність посилання

ТОП новини

Парламент цього тижня не розглядатиме приватизацію ГТС і перевибори


Володимир Рибак
Володимир Рибак
Верховна Рада не має наміру розглядати законопроекти про дозвіл на приватизацію газотранспортної системи, а також про перевибори в проблемних округах на засіданнях цього тижня. Про це під час засідання погоджувальної ради сказав спікер Володимир Рибак.

«Перші два законопроекти (про перевибори в 5 проблемних округах і про приватизацію ГТС), які є в проекті порядку денного, ми знімаємо з розгляду й не вносимо їх на розгляд цього тижня. Потім разом з керівниками фракцій визначимося. Знайдемо погоджене рішення – тоді будемо вносити», – сказав Рибак.

Ці документи були у проекті порядку денного для внесення їх до розгляду 21 травня.

Законопроект про повторнi вибори народних депутатiв у проблемних округах 13 травня вніс Кабiнет мiнiстрiв. Законопроект передбачає проведення повторних виборiв у семи одномандатних округах.

Альтернативний законопроект 14 травня внесла група позафракцiйних народних депутатiв: Вiктор Балога, Петро Порошенко, Iгор Єремеєв, Сергiй Мiщенко та Григорiй Заболотний. Вiн передбачає проведення повторних виборiв лише в п’яти округах.

Законопроект «Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України з метою реформування Нацiональної акцiонерної компанiї «Нафтогаз України» уряд України внiс 25 квiтня цього року.
XS
SM
MD
LG