Доступність посилання

ТОП новини

Міліція пообіцяла «гранично об’єктивно» розслідувати «резонансне вбивство» у Криму


Міліція Криму повідомила в понеділок, що відкрила кримінальне провадження за фактом убивства в Бахчисараї, яке попередньо кваліфікують за статтею Кримінального кодексу про умисне вбивство.

Як повідомив на брифінгу начальник Головного управління МВС у Криму генерал-майор міліції Михайло Слєпаньов, чоловік, який стріляв із мисливської зброї, затриманий, здійснюється комплекс первинних слідчих дій, призначена низка експертиз.

Слєпаньов запевнив журналістів, що розслідування цього кримінального провадження буде проводитися «об’єктивно, у чіткій відповідності до чинного законодавства України», повідомив сектор зв’язків із громадськістю міліції Криму.

Начальник кримської міліції не називав імен, але говорив про «резонансний злочин» у Бахчисараї.

Раніше прес-служба Меджлісу кримськотатарського народу повідомила, що молодший син голови Меджлісу Мустафи Джемілєва Хайсер Джемілєв у понеділок із необережності вбив людину. Нещасний випадок стався в Бахчисараї через необережне поводження із зареєстрованою вогнепальною зброєю, мовиться у повідомленні.

Голова Меджлісу Мустафа Джемілєв повідомив, що його родина максимально сприяє слідчим заходам, і висловив сподівання, що слідство буде відкрите і об’єктивне. Родина Джемілєва також висловила співчуття родичам загиблого.
XS
SM
MD
LG