Доступність посилання

ТОП новини

Проти опозиції у Донецьку готують провокації – Ємець (ВІДЕО)


«Міліція не повинна виконувати «поліцайські» функції» ­– депутат Ємець
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:08:34 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Уся парламентська фракція «Батьківщина» поїде до Донецька на акцію «Вставай, Україно!» 31 травня, попри те, що проти опозиції «готуються провокації», повідомив Радіо Свобода народний депутат від «Батьківщини» Леонід Ємець.

«Я готовий навіть закластися, що тихо й спокійно акція у нас у Донецьку не пройде. Ми сьогодні маємо інформацію про те, що готуються провокації. Маємо інформацію, що краще до Донецька добиратися своїм ходом, а не літаками, бо з посадкою літаків у Донецьку, швидше за все, будуть проблеми», – сказав Ємець у прямому ефірі програми «Ми разом».

На його думку, під час подій 18 травня у Києві «правоохоронні органи були частиною злочинного плану, який мав призвести до громадських протистоянь».

Міліція має виконувати правоохоронні функції, а не «поліцайські», наголосив Леонід Ємець.

«На керівниках правоохоронних органів лежить відповідальність за те, що міліцію використовують проти громадян. А насправді справа міліції – не допускати скоєння правопорушень, взагалі, і під час масових акцій, зокрема», – сказав народний депутат.

Голова Донецької ОДА Андрій Шишацький заявляв на конференції обласної організації Партії регіонів, що «жителі області дадуть відсіч організаторам акції «Вставай, Україно!». За його словами, проти акції опозиції в Донецьку «виступлять так само, як проти фашизму».
XS
SM
MD
LG