Доступність посилання

ТОП новини

Чи не загрожує розлучення подружжю Януковичів?


Віктор Янукович з дружиною Людмилою (фото з сайту yanukovych.com.ua)
Віктор Янукович з дружиною Людмилою (фото з сайту yanukovych.com.ua)
Після того, як стало відомо, що президент Росії Володимир Путін і його дружина Людмила розлучаються, громадськість почала з новою силою обговорювати, чи все гаразд у шлюбі українського президента. Адже Віктор Янукович відвідує офіційні заходи та здійснює візити без першої леді. Відомо, що Людмила Янукович мешкає в Донецьку, тобто окремо від чоловіка. Як оцінюють подібну ситуацію в шахтарській столиці, з’ясовувало Радіо Свобода.

У Донецьку Людмилу Янукович запрошують, напевно, на всі урочисті події. Нещодавно дружина президента відвідала виставу «Нація» за твором Марії Матіос. На подію перша леді прибула на новому авті, це мінівен Тоуоtа Sienna 2011 року випуску. Власницею його є безпосередньо дружина президента, Віктор Янукович задекларував купівлю авта, його вартість складає 370 тисяч гривень.

На подібні заходи Людмила Янукович їздить з подругами. Досить часто її можна помітити в одному з супермаркетів міста, туди вона сама ходить за продуктами. Зазвичай її супроводжує один охоронець-водій.

Не думаю, що ми станемо свідками розлучення Януковичів
Олексій Мацука
Головний редактор інтернет-видання «Новини Донбасу» Олексій Мацука в коментарі Радіо Свобода зазначив: «Не думаю, що ми станемо свідками розлучення Януковичів. Хоча ми як журналісти давно спостерігаємо за Людмилою Олександрівною. І судячи з фотографій, які у нас є в наявності, вона з’являється на різноманітних прийомах, публічних заходах то з обручкою, то без обручки, яка є свідоцтвом її шлюбу. Вона її то знімає, то одягає. Але, тим не менше, востаннє, коли вони була на публіці, вона була в обручці».

Одна з невісток Людмили Янукович, Ольга (дружина Віктора Януковича-молодшого), також мешкає у шахтарській столиці та виховує тут сина, якому півтора року, а не в Києві з чоловіком. Народний депутат Віктор Янукович-молодший пояснив журналістам, що його родині краще жити не в центрі столиці, а у приватному будинку в Донецьку, де є допомога родичів та велике подвір’я.

Очевидно, йдеться про будинок в Будьонівському районі міста. Раніше біля нього проходив популярний автобусний маршрут. Але потім цей маршрут змінили, побудувавши нову дорогу.
Донеччани не схвально ставляться до того, що президент не живе з дружиною
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:13 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

У церкві моляться за подружжя Януковичів – священик УПЦ (МП)

Георгій Гуляєв, священик УПЦ (Московського патріархату), особисто знайомий з Людмилою Янукович. Адже дружина президента досить набожна, ходить в церкву на релігійні свята. Останнього разу її бачили на святі слов’янської культури в Донецьку.

Це дуже особистий момент. Про якесь сімейне життя, особисте життя я не посвячений
Георгій Гуляєв
Тож священик у коментарі Радіо Свобода зазначив: «Це дуже особистий момент. Я єдине знаю, що ми всі помремо, а все інше… Ми вітаємося, бачимося, в якихось заходах вона бере участь. Про якесь сімейне життя, особисте життя я не посвячений. Є приватне життя у кожної людини, і у нас закон охороняє це життя навіть для перших осіб і публічних людей».

Георгій Гуляєв додав, що в церкві моляться за президентське подружжя і зичать їм всього найкращого.

В той же час мешканці Донецька не дуже схвально ставляться до того, що чоловік та дружина мешкають окремо. Проте всі визнають, що це їхня особиста справа.

– Ми вважаємо, що це неправильно, чоловік з дружиною мають жити разом.

– Я не стежу за політикою, за їхнім особистим життям особливо, мене це стосується менше за все.

– Чоловік з дружиною мають жити разом.

– Кожна людина вільна, як хоче, так і живе. Це їхнє право вибору.
  • Зображення 16x9

    Олена Поволяєва

    На Радіо Свобода з жовтня 2011-го року. Народилася, виросла, живу та працюю в Донецьку. У 2009-му році отримала ступінь магістра журналістики та диплом з відзнакою в Донецькому національному університеті. Цікавлюся документальним та радикальним кіно, сучасним мистецтвом, літературою. Катаюся на роликах, подорожую.

    Olena Povoliaieva | Создайте свою визитку


ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG