Доступність посилання

ТОП новини

Алієв: в Азербайджані немає політв’язнів


Ільгам Алієв і Жозе Мануел Баррозу
Ільгам Алієв і Жозе Мануел Баррозу
Президент Азербайджану Ільгам Алієв заявляє, що в його країні немає політичних в’язнів. Як запевнив Алієв сьогодні в Брюсселі, повідомлення про обмеження свободи слова чи ЗМІ або ж ув’язнення його політичних cупротивників в Азербайджані неправдиві.

Алієв таким чином відповів на запитання Радіо Свобода про ув’язненого в Баку політичного лідера опозиції Ільґара Маммадова, якого влада звинуватила в організації масових заворушень.

Президент Азербайджану також запевнив, що в його країні вже створені всі необхідні умови для проведення у жовтні вільних і справедливих президентських виборів.

Перебуваючи сьогодні в Брюсселі поряд з главою Азербайджану, президент Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу відзначив, що у той час, коли ситуація в Азербайджані ще не повністю відповідає європейським стандартам, все ж важливо визнати позитивні зміни в країні, починаючи з часів падіння СРСР.

Алієв і Баррозу присвятили чимало зі своїх сьогоднішніх коментарів співпраці Азербайджану та Євросоюзу в гарантуванні енергетичної безпеки на континенті.
XS
SM
MD
LG