Доступність посилання

ТОП новини

Суд заарештував ще одного міліціонера, підозрюваного у зґвалтуванні у Врадіївці


Суд Центрального району Миколаєва вирішив заарештувати ще одного міліціонера – Євгена Дрижака, затриманого 2 липня за підозрою в зґвалтуванні 29-річної жінки у селищі Врадіївка. Як повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області, Дрижак перебуватиме під вартою до 15 серпня.

Таке рішення суд ухвалив за поданням прокуратури.

«Слідство вбачає ризики у перебуванні підозрюваного на свободі, він може переховуватися від органів досудового розслідування та суду, а також впливати на свідків, оскільки йому інкриміновано тяжкий злочин. Позиція прокуратури – підозрюваного слід заарештувати», – цитує прокуратура старшого прокурора відділу здійснення процесуального керівництва прокуратури області Анатолія Тітуся.

Минулого тижня у Врадіївці жорстоко побили і зґвалтували 29-річну місцеву жительку. Вона в тяжкому стані перебуває в лікарні. За підозрою в скоєнні злочину спочатку заарештували двох чоловіків, один із яких – міліціонер. Жінка вказала на ще одного нападника, теж міліціонера. Спочатку правоохоронці заявили, що в нього є алібі – він нібито був на чергуванні у відділку в ніч, коли стався напад. Це викликало обурення місцевих жителів, які штурмували відділення міліції, вимагаючи покарати всіх винних у злочині.
XS
SM
MD
LG