Доступність посилання

ТОП новини

У Британії народження королівського нащадка відзначили салютами і дзвонами


У Британії народження королівського нащадка відзначили салютами
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:02 0:00
У Великій Британії сьогодні влаштували урочисті салюти з приводу народження сина герцога й герцогині Кембриджських, який буде третім у лінії наступництва британського престолу після своїх діда, принца Чарльза, й батька, принца Вільяма.

Артилерійські салюти пролунали в Лондоні: з 41 залпу у Ґрін-парку біля королівського Букінгемського палацу і з 62 залпів біля лондонського Тауеру.

У Британії народження королівського нащадка відзначили дзвонами
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:22 0:00
А у храмі Вестмінстерського абатства в Лондоні, в якому коронують і ховають британських монархів, народження дитини відзначили ударами дзвонів, які тривали три години поспіль.

За повідомленнями, принц Вільям, його дружина Кейт і їхній син залишатимуться в лікарні в центрі Лондона, де малюк народився вчора, до сьогоднішнього вечора чи й до завтрашнього ранку.

у Британії оголосили про спеціальний випуск ювілейних пенні зі срібла
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:17 0:00
Сьогодні ж у Британії оголосили про спеціальний випуск ювілейних монет, пенні зі срібла, яких випустили 2013 штук. Вони призначені для дітей, які народилися у країні вчора, разом із новонародженим принцом, який іще не має імені. Батьки цих дітей мають 60 днів, щоб зголоситися по монету.
XS
SM
MD
LG