Доступність посилання

ТОП новини

ЗМІ неправильно зрозуміли «сучасні підходи» «Київзеленбуду» – Попов


Олександр Попов про скандал з Київзеленбудом і УП
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:57 0:00
Комунальне об’єднання «Київзеленбуд» використовує фоторедактор, щоб на своїй сторінці у Facebook запитати думку киян про озеленення столиці. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов.

За його словами, в компанії з «приходом молодого керівника Михайла Царенка використовують усе більше сучасних підходів, щоб до ухвалення тих чи інших рішень з приводу озеленення залучати киян».

«Один із таких варіантів – це вони у Facebook виставляють пропозиції стосовно того, що от давайте подумаємо: якщо буде такий сквер, чи вулиця, чи площа прикрашена такими квітами. Яка ваша думка, може, маєте інші пропозиції? І одна з таких пропозицій з’явилася в ЗМІ, що начебто це робиться лише в електронних засобах масової інформації, а насправді – ні. Тобто ідея переставлена з ніг на голову. Це неправильно. Це некоректно», – наголосив Попов.

Напередодні «Київзеленбуд» на своїй сторінці у Facebook оприлюднило інформацію, як столицю прикрашають квітами до дня Хрещення Русі. При цьому повідомлення проілюстрували фотографією, в якій за допомогою фоторедактора були домальовані квіти.
XS
SM
MD
LG