Доступність посилання

ТОП новини

У «Свободі» заяву Кличка про вибори президента назвали фальстартом


Андрій Мохник
Андрій Мохник
У ВО «Свобода» називають передчасною заяву лідера УДАРу Віталія Кличка про його плани балотуватися на президентських виборах 2015 року.

Як заявив Радіо Свобода заступник голови фракції партії ВО «Свобода» Андрій Мохник, така заява є фальстартом у виборах президента, хоча, з іншого боку, вона є очікуваною.

«Очевидно, це секрет Полішинеля, я думаю всі в Україні прекрасно розуміли, що УДАР не приховує своїх президентських амбіцій щодо лідера Віталія Кличка. З іншого боку, до президентських виборів ще півтора року і розмови про кандидатів це більше політтехнологія, а не реальна політика. В політиці все потрібно все робити вчасно: не можна запізнюватися, але і фальстарти можуть все зіпсувати», – сказав Мохник.

З іншого боку, заявляє свободівець, якщо буде змінене законодавство, «то не в залежності від того, яку заяву зробив Кличко, доведеться сідати і домовлятися про перший тур президентських виборів, якщо президентські вибори будуть в один тур».

Сьогодні сайт Всесвітньої боксерської ради процитував слова лідера партії УДАР Віталія Кличка про те, що він має намір брати участь у виборах президента України.
За повідомленням, під час зустрічі з президентом WBC Хосе Сулейманом Кличко зауважив, що хоче продовжити участь у політиці й «балотуватися на посаду президента своєї країни у 2015 році».
XS
SM
MD
LG