Доступність посилання

ТОП новини

Олексій Панін вибачився перед кримськими татарами


Російський актор Олексій Панін попросив вибачення у кримсько-татарського народу. Свою заяву він оголосив у Керчі, де перебуває у рамках гастрольного туру, повідомляє телевізійний «5-й канал».

«Я йому сказав це в стані афекту, що ніби татари. Але до татар це не має стосунку. Це має стосунок до хамського поводження. Я за це прийшов перед вами вибачитися. Я прошу вибачення. Я не хотів образити татарський народ. Я прошу вибачення», – сказав він.

У вівторок в Алушті Олексій Панін потрапив у ДТП. Машина актора зачепила автівку місцевого мешканця. Панін вийшов з салону свого автомобіля та побив водія пошкодженого авто – кримського татарина. Після цього Олексій Панін допустив образливі вислови на адресу кримських татар.

Правління Меджлісу вимагало депортувати Олексія Паніна. А партія «Батьківщина» вимагала від правоохоронних органів не лише дати належну оцінку хуліганським діям російського актора Олексія Паніна, але й притягнути його до відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Також партія вимагає від Міністерства закордонних справ України оголосити Олексія Паніна персоною нон-ґрата у зв’язку із тим, що ця особа публічно поставила під сумнів суверенітет та територіальну цілісність України.
XS
SM
MD
LG