Доступність посилання

ТОП новини

Депутатів-регіоналів залякують – Марков


Депутат Партії регіонів Ігор Марков, якого Центрвиборчком за рішенням суду має позбавити депутатського мандата, стверджує, що його колег по фракції залякують.

Про це він сказав в інтерв'ю, яке опублікував на своєму сайті.

«Я навмисне не ходив до суду, тому що всі ці дії інакше як фарсом не назвеш. Цей судовий розгляд перебуває за рамками не тільки Конституції, а й здорового глузду», – зауважив Марков і додав, що він очікував таке рішення суду.

«Абсолютно вся фракція Партії регіонів у парламенті тримається виключно на страху. Когось лякають позбавленням мандата, когось – позбавленням бізнесу, до когось знаходять інші підходи. І за рідкісним винятком всі поки що мовчать», – заявив він.

«У цьому випадку мене хвилює одне питання: що скаже Партія регіонів виборцям південного сходу, яких вони обдурили і зрадили, обравши курс на євроінтеграцію? Вони обіцяли хороші відносини з Росією, а тепер у нас Росія – мало не головний ворог», – сказав Марков.

12 вересня Вищий адміністративний суд зобов’язав ЦВК позбавити депутатського мандата Ігоря Маркова. Йому закидають фальсифікації від час виборів.

Сам Марков вважає ці звинувачення пов’язаними з тим, що він виступає проти євроінтеграції України й не має наміру голосувати за законопроекти, які сприяють підписанню угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Ігор Марков виграв вибори в одномандатному окрузі № 133 (Київський район Одеси) у жовтні 2012 року.
XS
SM
MD
LG