Доступність посилання

ТОП новини

Розгляд «врадіївської справи» по суті почнеться 8 жовтня


Первомайський міжрайонний суд під час підготовчого засідання у справі про побиття і зґвалтування 29-річної жінки з Врадіївки призначив початок розгляду справи по суті на 8 жовтня.

Наступне засідання буде виїзним, як і сьогоднішнє, і також відбудеться в будівлі Апеляційного суду Миколаївської області в Миколаєві.

За підсумками сьогоднішнього засідання суд має визначити чотирьом підсудним запобіжний захід.

Як повідомляє місцеве видання НикВести, суд пішов до нарадчої кімнати, рішення має бути оголошене орієнтовно о 16:30.

Адвокати колишній міліціонерів Євгена Дрижака і Дмитра Поліщука, звинувачених у зґвалтуванні і спробі вбивства жінки, просять суд змінити запобіжний захід з утримання під варту на будь-який інший. Адвокат третього обвинуваченого Сергія Рябіненка заявив, що згоден із клопотанням прокуратури, і зміна запобіжного заходу наразі не потрібна.

Врадіївчанка Ірина Крашкова в тяжкому стані потрапила до лікарні 27 червня після того, як її побили і зґвалтували. За підозрою в скоєнні злочину затримали трьох чоловіків, серед них – двох офіцерів міліції. Справа викликала протести і заворушення у Врадіївці.

Сьогодні Первомайський суд в будівлі Апеляційного суду Миколаївської області почав судовий процес у справі про побиття і зґвалтування Крашкової. Перед судом кілька десятків людей провели пікет з вимогою покарати підозрюваних.
XS
SM
MD
LG