Доступність посилання

ТОП новини

Янукович відвідає Польщу, де обговорить виконання умов для угоди про асоціацію з ЄС


Віктор Янукович
Віктор Янукович
Президент України Віктор Янукович відвідає з робочим візитом Польщу. За повідомленням «Польського радіо», яке посилається на представника канцелярії польського президента Яроміра Соколовського, зустріч Броніслава Коморовського із Януковичем відбудеться у Кракові о 17:00 за місцевим часом.

Очікується, що глави держав говоритимуть про угоду про асоціацію з ЄС, яку Україна розраховує підписати на саміті «Східного партнерства» у листопаді. «Президент Коморовський хоче почути від президента Януковича, які той бачить можливості, щоб Україна виконала всі вимоги, поставлені перед нею Брюсселем», – повідомив Соколовський.

Він також наголосив, що важливою темою зустрічі будуть українсько-російські відносини та дедалі більший тиск Росії на Україну.

Окрім того, під час зустрічі Броніслав Коморовський і Віктор Янукович підпишуть програму співпраці між Польщею та Україною на 2013–2015 роки.

За планом, під час візиту Янукович також візьме участь у чотиристоронній зустрічі з президентами Польщі Броніславом Коморовським, Німеччини Йоахімом Ґауком та Італії Джорджо Наполітано.
XS
SM
MD
LG