Доступність посилання

ТОП новини

Людмила Янукович розповіла, як чоловік привітав її з днем народження


Людмила Янукович свій день народження відсвяткувала на конкурсі краси жінок з обмеженими можливостями

У Донецьку сьогодні пройшов конкурс «Краса без обмежень». На ньому журі обрало найкрасивішу жінку з обмеженими можливостями. Нею стала мешканка Одещини 26-річна Олена Оніщук. На конкурсі побувала й дружина президента Людмила Янукович, у якої сьогодні день народження.

Конкурс краси пройшов уже вп’яте. Цього разу в ньому взяли участь десять жінок з різних областей України, Молдови та Росії. Переможиця Олена Оніщук любить вишивати бісером і писати вірші. Вона зауважила, що перемоги зовсім не очікувала. «Я взагалі планувала лише взяти участь, – каже вона. – Я не мала такої мети виграти. Але трапилося те, що трапилося, на все Божа воля».

Після того, як Людмила Янукович привітала конкурсанток, кореспондент Радіо Свобода поцікавився у першої леді, як її привітала родина, та, зокрема, чоловік, Віктор Янукович, зі святом.

«Зателефонував мій чоловік, Віктор Федорович. Каже: «Ну, як ти?». Кажу: «Нічого». «Ну, давай, – каже, – працюй, а я на Туреччину». Як одна людина казала: «Лягли курсом на Туреччину». «А ти, – каже, – працюй. Добре працюєш?» Я відповідаю: «Батя, я стараюся». Ось така у нас розмова. Хто де, сини собі допомагають, невістки – собі. Вся родина, як можемо, намагаємося… (далі хтось перебиває зі словами «Не видавайте таємниці» – ред.). А так подарував величезний кошик квітів. І я, звісно, відразу ж відправила його у кафедральний собор на Артема».

Людмила Янукович додала, що зазвичай першу половину дня у свій день народження проводить у донецькій церкві, але для конкурсу «Краса без обмежень» нині зробила виняток.
  • Зображення 16x9

    Олена Поволяєва

    На Радіо Свобода з жовтня 2011-го року. Народилася, виросла, живу та працюю в Донецьку. У 2009-му році отримала ступінь магістра журналістики та диплом з відзнакою в Донецькому національному університеті. Цікавлюся документальним та радикальним кіно, сучасним мистецтвом, літературою. Катаюся на роликах, подорожую.

    Olena Povoliaieva | Создайте свою визитку


ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG